Cazare de 3* si 4* in 3 locatii speciale

Opteaza pentru una din variantele noastre de cazare de pe Valea Prahovei. Ai la dispozitie apartamente de 3* in regim hotelier in Poiana Brasov si doua hoteluri in Predeal, cu camere de 3 si 4 stele.

Elexus Apartments

Cazare Apartamente in Regim Hotelier la Sinaia

Rezerva acum unul dintre apartamentele in regim hotelier Elexus din Sinaia. Sunt situate in centrul statiunii, langa Parcul Ghica si alte principale atractii turistice.

Te bucuri de vacanta intr-o statiune montana de top si beneficiezi de tot confortul de acasa. Poti rezerva unul dintre apartamentele noastre, fie ca vii cu prietenii sau cu familia ta.

Elexus

Cazare camere Hotel la Predeal

Pentru cunoscatorii si iubitorii statiunii Predeal, Hotel Elexus este fostul Hotel Predeal. Notorietatii hotelului i se adauga si conditiile de 4 stele, la cazare si servicii.

Te poti bucura din plin de partia de ski Polistoaca, aflata in apropiere, iar dupa miscare te asteapta tot confortul in camerele noastre.

Elexus Boutique

Cazare camere Hotel la Predeal

Alege sa-ti petreci vacanta la Elexus Boutique din Predeal pentru a te bucura de tot confortul si a pentru a fi aproape de partia de schi.

Savureaza farmecul unui hotel cu traditie, fondat in 1926, precum si vederea superba spre Valea Timisului si Valea Prahovei.