Cazare Camere Hoteliere de 3* stele si 4* stele la Predeal

Alege cazarea potrivita pentru tine in Predeal

Cele doua hoteluri din Predeal, Elexus Boutique 3* si Hotel Elexus 4*, situate peste drum unul de celalalt, au fost integral renovate si redate circuitului turistic in 2020.

Ambele sunt hoteluri cu traditie. Elexus Boutique 3 stele este vechiul Hotel Robinson fondat in 1926, avand o vedere superba spre Valea Timisului si Valea Prahovei. Hotel Elexus este fostul Hotel Predeal si are o clasificare de 4 stele.

Cazare Camera Single

Acest tip de camera se poate rezerva in ambele hoteluri. Accesul se face pe baza de card. Are o suprafata de 10 mp si urmatoarele dotari: aer conditionat, televizor LCD si uscator de par.

Nu lipsesc halatele, papucii de casa si ale consumabile in zona de baie.

Cazare Camera Dubla

Pentru aceasta camera, prezenta in ambele locatii, ai la dispozitie mai multe variante: dubla, dubla superioara sau dubla garden, in functie de hotelul pentru care ai optat. Cu suprafete intre 15 si 19 mp, cu balcon sau acces in gradina, ele sunt optiunea ideala pentru o vacanta in doi.

Accesul in camera se face cu card, iar dotarile sunt complete: televizor LCD, seif, uscator de par, telefon sau fierbator de apa. Halatul, papucii si consumabilele din baie sunt din partea casei.

Cazare Camera Junior Suite

Acest tip de apartament poate fi rezervat doar la Elexus Boutique. Cu o suprafata de 30 mp este situat la etajul 3 si compus din dormitor, hol si o baie. Accesul se face cu card si este dotat cu televizor LCD, seif si uscator de par.

Nu lipsesc halatele, papucii si consumabilele din zona de baie.

Cazare Apartament

Cele doua hoteluri Elexus iti pun la dispozitie doua tipuri de apartamente: Standard si DeLuxe. Ca si in cazul celorlalte camere, accesul se face cu card. Dotarile sunt asemanatoare: aer conditionat, seif, televizor LCD, fierbator de apa. Halatul, papucii si consumabile sunt si ele disponibile in fiecare dintre apartamente.

Apartamentele sunt structurate in dormitor cu pat dublu si living cu un pat single sau o canapea extensibila. La Elexus Boutique apartamentele au balcon si o vedere superba spre munte.